Бетула: Гружа вечерас бира најбоље за Сабор виолиниста у Прањанима 


Danas promenljivo oblačno i vetrovito              Vučić: Hoće da ukinu Republiku Srpsku i naplate ratnu odštetu              Počinje pozorišni festival Kustendorf              Nedelja u Bajinoj Bašti rezervisana za besplatne preventivne preglede              Uključen crveni meteoalarm, košava će duvati brzinom većom od 100 kilometara na čas              Najveća barutana na Balkanu slavi 75. rođendan              U nedelju se nastavlja akcija preventivnih pregleda u čačanskom Domu zdravlja              Vlada i prosvetari dogovorili da se u što kraćem roku izmeni Krivični zakon              Čačak privremeno rešio problem odlaganja smeća             

 
Бетула: Гружа вечерас бира најбоље за Сабор виолиниста у Прањанима
Trenutno na sajtu: 224       |       Podeli:
05.06.2019 | 0 коментар(а)



Кнић – Вечерас ће се на Бумбаревом Брду, на половини пута између Мрчајеваца и Кнића одржати аудиција



 

виолиниста који ће се појавити на јединственом такмичењу Сабора виолиниста Србије у Прањанима 16. и 17. августа. Аудиција ће се одржати у ресторану Слободана Бетулића Бетуле, а до сада се према његовим речима пријавило 14 момака и девојака из Груже, Крагујевца и Јагодине.

,,Тврдим да без виолине нема музике, а ја сам неко ко је донекле меродаван, јер сам цео свој живот на естради и знам шта иште српска душа и шта је мерак за очи и уши. Вечерас ће се осим њих 14 појавити и саксофонисти и моја дугогодишња другарица са естрадне позорнице Вера Матовић. Желим Прањанима да постану симбол виолине, исто као што је Гуча постала за трубу. Знам и верујем да ће то успети и то ме радује. Због тога је моје задовољство веће што ће неколико њих који буду вечерас свирали овде постати учесници тог историјског догађаја”, казао је Бетулић за РИНУ.

 

РИНА

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


knic betula najbolji violinisti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.448.620 посета
Тренутно на сајту: 224 посетилац(a)