Малишани из ФК „Арес” победом у Сарајеву пласирали се на „Champions Trophy“ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Малишани из ФК „Арес” победом у Сарајеву пласирали се на „Champions Trophy“
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
09.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Резултати и успеси чланова фудбалског клуба „Арес” не пролазе не запажено, па тако и резултати дечака генерација 2010.

„Као награда за све приказано уследио је позив да наши дечаци учествују на квалификационом турниру у Сарајеву и покушају да изборе визу за Беч и учешће на најјачем турниру у Европи `Champions Trophy`, турниру где учествује 128 најбољих екипа из целе Европе. Организатор овог турнира је у периоду од 6. до 8. децембра организовао међународни квалификациони турнир у Сарајеву.

Реч је о турниру на коме право учешћа имају најбоље екипе са простора бивше Југославије, а победник истог стиче право одласка на највећу смотру фудбала у Бечу. Уз помоћ родитеља организовали смо се и отпутовати у Сарајево, а тамо су наши дечаци још једном показали где се игра најбољи фудбал и у директном дуелу са домаћином, екипом Сарајева, победом освојили прво место и награду пласман на завршсни турнир у Беч. Биће то лепа прилика да представимо своју земљу, град и клуб и да одмеримо снаге са екипама из самог светског врха, попут Ливерпула, Манчестер Ситија, Јувентуса, Атлетико Мадрида, Милана, Интера, Порта, Бенфике, као и многих других...", рекао је тренер и власник клуба Никола Миловановић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.766.063 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)