На чачанском тргу хуманитарна акција за Николину Ћирић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
На чачанском тргу хуманитарна акција за Николину Ћирић
Trenutno na sajtu: 260       |       Podeli:
18.02.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Данас се у времену од 12 до 17 часова на Тргу у Чачку одржава хуманитарна акција „Базар за Николину Ћирић”



за лечење ове девојчице уз заједничу сарадњу градске библиотеке Владислав Петковић Дис и Канцеларије за младе у Чачку. Мала Николина Ћирић је рођена у 29-ој недељи са само 850 грама, има неколико дијагноза, једна од њих је хидроцефалус, има повремене епи нападе, па знатно заостаје у развоју. Физикалне терапије добро напредују, али је новац потребан за даље лечење.

Хуманитарна Акција за Николину Ћирић Фото: ГЗС

„Ми смо данас испред Канцеларије за младе уз сарадњи са градском библиотеком Владислав Петковић Дис организовали ову хуманитарну акцију и првобитна идеја је била да се на нашим штандовима нађу књиге које нам је библиотека донирала јер смо већ у неком претходном периоду имали добар одзив суграђана на овакве акције. Поред књига овде се налази још свашта, једна радња која продаје слаткише из нашег града такође нам се придружила, као и Драган Толић возач рикше популарне у нашем граду, такође у току дана очекујемо још донатора који су се јавили да ће помоћи. Волонтери Канцеларије за младе доста помажу оваквим акцијама, увек су хумани и на овај начин показујемо да град Чачак има веома вредне и младе људе”, рекла је Маријана Петронијевић координатор Канцеларије за младе у Чачку.

Млади Чачани данас су послали снажну поруку овим хуманим гестом уз поруку да наше мало, некоме много значи, СМС поруком 1144 на 3030 или уплатом на динарски рачун 160-6000001248314-83.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nikolina ciric humanitarna akcija cacak gradski trg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Ivan

    Molim Vas da ispravite broj 1144 na 1148, jer je ispravan broj na koji se šalju donacije za Nikolinu 1148. Pozdrav



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.450.197 посета
    Тренутно на сајту: 261 посетилац(a)