Стаматовић: Хајка на Цркву и опозицију мора престати 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Стаматовић: Хајка на Цркву и опозицију мора престати
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
30.08.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - „Након што је рођени брат јавно стрељаног Оливера Ивановића саопштио да је тзв. Српска листа (СЛ) наручилац погромашког спота

који је, непосредно пре Оливерове ликвидације, емитован на локалним косовским телевизијама, Здрава Србија (ЗС) захтева од повереника за информације од јавног значаја да, сходно својим овлашћењима, прибави и објави податке о томе ко је креирао, наручио и платио емитовање те исте "потернице" на најгледанијој телевизији са националном фреквенцијом у Србији”, рекао је председник Иницијативног одбора ЗС Милан Стаматовић у свом саопштењу достављеном медијима.

Даље у свом саопштењу наводи:

„С обзиром да, последњих дана, хајка коју тзв. Српска листа, ТВ Пинк и државни функционери из редова Српске напредне странке (СНС) воде против највиших великодостојника Српске православне цркве (СПЦ) изгледа као, верно пресликани, "лов на Оливера", пре његове егзекуције, с обзиром да таргетирање опозиционих лидера није ни престајало, и пошто представници "Антисрпске листе" која је на КиМ коалициони партнер теористе Харадинаја прете да ће у Београду, по кућама, вијати све оне који не подржавају Вучићеву велеиздају - дужност је повереника Родољуба Шабића да реагује најхитније, и тако спречи неко могуће зло. Апелујем још једном на Брисел да, уколико заиста жели Србију у којој ће њени грађани живети по тзв. европским цивилизацијским мерилима, најургентније ову тему пузајуће страховладе, као тему свих тема, стави на дневни ред актуелних преговора Београда и Приштине“, истакао је Стаматовић у свом саопштењу.

Председник Иницијативног одбора ЗС Милан Стаматовић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.289.311 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)