Снег у планинским нововарошким селима пада већ неколико сати, коначно обелеле ливаде и пашњаци 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Снег у планинским нововарошким селима пада већ неколико сати, коначно обелеле ливаде и пашњаци
Trenutno na sajtu: 376       |       Podeli:
10.01.2023 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Након што се је снег обелео на Копаонику, пахуље су стигле и на други крај
Пада снег у планинским селима Нове Вароши, фото: РИНА

Србије. Током ноћи киша је прешла у суснежицу и снег, а јутро у селима подно планине Јавор освануло је под белим покривачем.

фото: РИНА

„Крупне пахуље обелеле су све ливаде и пашњаке. Иако су снег најавили тек за српску Нову годину, код нас овде подно Јавора је поранио, али не и изненадио. Према најавама код нас се у брдима очекујем и до пола метра снега, што нама не представља никакав проблем јер смо навикли. Свега имамо, спремали смо целог лета, сада нам остаје само да чекамо када ће да окопни да се препремамо за нове радове у пољу”, рекао је Душко Џекулић за агенцију РИНА.

Снег који је током ноћи почео да пада у Златиборском округу, није изненадио ни путаре који све деонице и путне правце одржавају проходним.

Фото: РИНА

„Ми смо од 15. новембра у зимском режиму рада, што значи да смо увели дежурства и за сада нема непроходних путева у нашем крају. Свих агрегата, соли и ризле имамо довољно тако да смо спремно дочекали најављене падавине”, казали су у Путевима Ужице.

 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NOVA VAROS SNEG

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.118.657 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)