У Пријепољу у плану изградња топлане на биомасу 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
У Пријепољу у плану изградња топлане на биомасу
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
03.03.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље – У Пријепољу је у оквиру друге фазе програма „Развој тржишта биомасе у Републици

Србији“ у плану изградња топлане на биомасу.

Министарство рударства и енергетике заједно са Немачком развојном банком КфW спроводи програм „Развој тржишта биомасе у Републици Србији“ који се односи на изградњу система даљинског грејања, односно топлана на биомасу у градовима Прибој, Мали Зворник, Нови Пазар и Мајданпек. Општина Пријепоље ће бити део фазе два овог пројекта, а предност је што ће у овом случају субвенција бити двоструко, а можда и троструко већа у односу на општине које су биле део пројекта у првој фази, наведено је на званичном градском сајту.

Топлане у Прибоју, Малом Зворнику и Новом Пазару су већ пуштене у рад, док је изградња топлане у Мајданпеку још увек у току.

 

Екапија / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje toplana gradnja biomasa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.252.288 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)