Za samo par dana asfaltirana dva puta u Gornjem Milanovcu 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Za samo par dana asfaltirana dva puta u Gornjem Milanovcu
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
01.07.2023 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - U okviru infrastrukturnih radova na području gornjomilanovačke opštine asfaltirana su dva putna pravca.



Ukupno je asfaltirano nešto više od 300 metara puta, što je od velikog značaja za lokalno stanovništvo. Predsednik ove lokalne samouprave je na svom instagram nalogu postavio slike radova.


„U prethodnim danima asfaltirna su dva putna pravca u Brđanima i dva nekatoegorisana puta u Takovu, Sinoševići i Ljevaja”, kazao je predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

„Mnogo je značajno zato što ovde postoje dve firme i ima dosta kuća. Asfalt je bio baš dotrajao. Podloga je bila dobra tako da su pripremni radovi brzo završeni i evo već danas se postavlja asfalt. Pohvalio bih izvođača radova koji radove izvodi veoma kvalitetno”, rekao je predsdenik MZ Brđani Dragomir Savić

Ukupna investiciona vrednost, dva putna pravca koja su asfaltirana u MZ Brđani iznosi oko 2.900.000 dinara. Radovi su završeni u predviđenom roku a izvođač je građevinsko preduzeće „SVIN“ DOO- Gornji Milanovac.

U nastavku radova na putnoj infrastrukturi na području opštine Gornji Milanovac, juče je završeno asfaltiranje nekategorisanih puteva u MZ Takovo.

Pre podne je završen nekategorisani put u MZ Takovo - Sinoševići naselje, dok je tokom popodneva kompletno urađena deonica nekategorisanog puta u Ljevaji. Ukupna vrednost investicionih radova za oba puta je 2.413.771,20 dinara.

I ove radove izvelo je preduzeće „Svin“ d.o.o. Gornji Milanovac.


GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti gornji milanovac asfaltiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.355.163 посета
Тренутно на сајту: 424 посетилац(a)