Парезановић: Што не желиш себи не чини другима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Парезановић: Што не желиш себи не чини другима
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
20.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Народни посланик и повереник СНС у Чачку Марко Парезановић издао је саопшење
Народни посланик и повереник СНС у Чачку Марко Парезановић, фото: ГЗС

за јавност у коме поздравља све оне који одлуче да се придруже Дверима, али  и поставља питање „шта ако буде обрнуто“.

„Годинама смо сведоци дилетантских покушаја опозиције да отимањем одборника преузме скупштински већину у Чачку. Чак јавно можемо чути од Обрадовић Бошка како су одборници СНС заинтересовани да пређу у Двери.  А онда када се деси да њих неко напусти крећу најгоре увреде и клевете. Па зашто господо? "Што не желиш себи, не чини другима", каже стара пословица. Кажете и да су одборници СНС незадовољни радом наше странке, па зато желе да оду? А ваши одборници кад стварно одлазе, они не смеју да буду незадовољни вашим радом? Ви сте безгрешни , а они су продане душе? Тражите им да врате мандате вашој странци, а када одборник већине изађе онда га позивате да мандат потроши у вашу корист? Како сте ви паметни, импресионирам сам“,наводи се у саопштењу.

Посланик Парезановић тврди да када је Звонко Митровић постао самостални одборник, није изречена ни једна ружна реч о њему са њихове стране?

„Да ли смо му тражили мандат назад? Исто питање могу да поставим и Радојевић др Александру. Кажете Тања Стовраг се продала? А када сте ви гласали за Форверк и тиме подржали власт у Чачку, да ли сте се ви продали или сте подржали добре потезе власти? Ако је у питању ово друго, зашто Ви имате право да подржите власт када мислите да треба, а Тања Стовраг нема? По чему сте Ви то бољи од ње? Да ли је Тања Стовраг вама рекла било шта слично када сте почели преговоре са  Јеремићем и Ђиласом? Мислите да је тајна да сте тражили гарантовано, односно пролазно место на будућој посланичкој листи да би ушли у Ђиласов савез? Знате онај Ђилас против којег сте се борили док нисте изгубили функцију и положај у СНС“.

На крају Парезановић поручује да се олако користе тешке речи, а своје двориште не чисти.

„Када вас људи напусте, онда се светите и вређате. Мислите да ћете тако стећи поштовање? Ако је заиста тачно да постоје одборници СНС који желе да напусте странку и пређу у Двери, ја им све најбоље у животу желим.  Ако ситуација буде обрнута, коју клетву и увреду ћете тада искористити да сакријете своју немоћ и убедите све око себе како сте само ви савршени и безгрешни?“, пита Парезановић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.162.646 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)