Данас и сутра на репертоару Дома културе „Певајмо 2” и „Матрикс - ускрснућа” 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs             

 
Данас и сутра на репертоару Дома културе „Певајмо 2” и „Матрикс - ускрснућа”
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
27.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Данас и сутра у великој сали Дома културе, са почетком у 16:30 биће приказан анимирани

филм „Певајмо 2”, док је термин у 19:30 резервисан за играни филм „Матрикс - ускрснућа”.

„Певајмо 2” је прича о увек оптимистичној коали Бастеру Муну и његовој екипи извођача који се припремају у светској престоници забаве за најблиставији сценски наступ до сада. Постоји само једна потешкоћа: прво морају да наговоре најзабавнију рок звезду на свету Клеја Каловеја да им се придружи. Оно што започиње као сан о великом успеху, постаје емотивни подсетник на моћ́ музике која лечи сломљена срца.

Гласове су позајмили Предраг Дамњановић, Драгана Милошевић, Лако Николић, Милан Тубић, Дубравко Јовановић, Ива Штрљић, Кристина Јовановић, Паулина Манов, Милан Антонић, Марко Марковић и Ива Манојловић, док режију потписује Гарт Џенигс.

„Матрикс - ускрснућа” јесте наставак на филмску трилогију са почетка овог века. Нови, импресивни визуелни ефекти у служби приче о дистопијској будућности, свету заробљеном у симулираној стварности, филозофији, религији и етици, постаћиће гледаоце на размишљање о идентитету, постојању и етичким питањима, која никада нису била актуелније него данас.

Главне улоге тумаче Кијану Ривс, Кери-Ен Мос, Јахја Абдул-Матен II, Џесика Хенвик, Џонатан Гроф, у режији Лане Вачовски.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pevajmo matriks dom kulture

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.945.061 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)