Krivična prijava vozaču audija koji je sinoć udario ženu u Ulici Devet Jugovića, na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Krivična prijava vozaču audija koji je sinoć udario ženu u Ulici Devet Jugovića, na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
26.04.2023 | 2 коментар(а)



Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće



krivičnu prijavu protiv dvadesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, sinoć u Ulici Devet Jugovića, upravljajući „audijem” oborio pedesettrogodišnju ženu, van pešačkog prelaza, navodi se u saopštenju MUP - a.

Žena je sa teškim telesnim povredama, zbrinuta u Opštoj bolnici u Čačku.


Glas zapadne Srbije

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak udes audi vozac mup

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • Cacak

    otkud ona van pesackog prelaza. pesaci prelaze ulicu gde im padne napamet. treba i pesaci a i vozaci da vode racuna kad prelaze ulicu. nek njoj bude dobro.
  • SCANIA TRUCK

    Stvarno mi nije jasno udario je van pesackog i krivicna prijava. Ne kazem da je trebo da je udari sto je bila van pesackog ali bre ljudi mi vozaci smo uvek krivi moramo da gledamo gde su pesaci na pesackom gde van njega i znakove pired puta sve samo put da ne gledamo. Pesaci su mnogo bezobrazni idu trotoarom pa odjednom okrenu na pesacki i to skoci bre ko dviska a vozilo na pola metra od pesackog pa kako da stane neko a kamera uslika i aj. Treba malo obratiti paznju i na ponasanje pesaka uvedite bar jednom mesecno akciju u mupu o tome.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.247.913 посета
    Тренутно на сајту: 419 посетилац(a)