Породицама са троје и више деце од јануара на располагању „3+” апликација 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Породицама са троје и више деце од јануара на располагању „3+” апликација
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
26.10.2022 | 0 коментар(а)



Лучани - Породице са троје и више деце из Лучана које су до сада остваривале право на картицу „Цена минус за 3+“

од наредне године ће моћи да користе и мобилну апликацију која ће им омогућити да лакше остваре попусте и друге погодности које апликација омогућава.

Како је истакао председник Покрета за децу Три плус, Владица Гавриловић, „апликација је иновативно техничко решење и сви они који имају поносне картице `3+` имаће могућност да се са том картицом региструју на апликацију `3+` од јануара 2023.“

Од јануара са радом креће апликација „3+”, Фото: Радио Д Лучани

Представници Три плуса апликацију су презентовали начелнику управе , Срђану Гаговићу и заменику председника општине Милошу Јовичићу. Како се могло чути на промоцији, постојаће лични QR код за сваког родитеља који је остварио право на картицу, могућност бесплатног паркинга у својој локалној самоуправи, развијена друштвена мрежа у којој породице са троје и више деце могу размењивати потребне (непотребне ) ствари, поклањати, могућност плаћања рачуна са попустом, онлајн приступ „Три плус продавници” и свакодневна обавештења о значајним информацијама.

Од јануара са радом креће апликација „3+”, Фото: Радио Д Лучани

Челни људи локалне самоуправе Лучана на обострано задовољство и изузетно коректну досадашњу сарадњу настављају и у 2023. години сарадњу са Покретом за децу Три плус. Разменивши искуство са терена Три плус је предложио општинин Лучани и низ других мера у смислу погодности за вишедетне породице. Како је расположење било позитивно у правцу да 2023. буде година која ће породице са троје и више деце ставити као приоритет приликом креирања новог буџета, на помолу су новитети који ће породицама са троје и више деце пуно значити.

 

ГЗС/Радио Д Лучани




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LUCANI 3+ PALIKACIJA CENA MINUS ZA TRI PLUS VISEDETNE PORODICE POKRET ZA DECU TRI PLUS POKRET ZA DECU TRI PLUS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.591.962 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)