Епископ Атанасије обишао радове у манастиру Милешеви 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Епископ Атанасије обишао радове у манастиру Милешеви
Trenutno na sajtu: 303       |       Podeli:
19.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Епископ милешевски Атанасије обишао је радове на изградњи манастирске радионице

у манастиру Милешеви са извођачем радова Драганом Јасиком.

Извођач радова је предочио владики како радови теку, и да је до сада урађено око пола предвиђених послова. У току је постављање кровне конструкције с обзиром да су зидарски радови доведени до краја. Након тога следе финални радови, и довођење радионичког простора у функцију.

Како радови теку добрим током Епископ се захвалио извођачу радова на труду и залагању, пожелевши да радови буду успешно приведени крају, на опште задовољство, монашком сестринству манастира Милешеве на корист, Цркви и верном народу на радост, a све у славу Божију, у знаку обележавања значајног јубилеја манастира Милешеве – осамстогодишњег трајања и сведочења православне вере на овим просторима.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje manastir milesevo radovi episkop atanasije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.823.094 посета
Тренутно на сајту: 302 посетилац(a)