Миливоје Доловић још четири године на челу општине Лучани 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Миливоје Доловић још четири године на челу општине Лучани
Trenutno na sajtu: 761       |       Podeli:
12.05.2022 | 3 коментар(а)



Лучани - Миливоје Доловић након локалних избора у Лучанима, одржаних 3. априла, поново је изабран за председника

Општине тако да ће добити још један мандат да предводи Лучане. Тако је одлучио локлани парламент који се данас конституисао, а за његово именовање гласало је 26 од 35 одборника колико има скупштина, док је девет гласало против. 

За заменика председника изабран је Милош Јовичић који је и до сада обављао ту функцију док су за чланове Општинског већа изабрани Слободан Нешовановић, Мијомир Стојановић, Слободан Милић, Стеван Ивановић, Миодраг Милетић, Биљана Плазинић и Миливоје Рајовић.

Захваљујући се на указаном поверењу одборника, председник Миливоје Доловић је истакао да очекује квалитетан и садржајан рад као и конструктивну међусобну сарадњу свих одборника.


Иначе, Миливоје Доловић из Котраже рођен је 1986. године у Чачку. Дипломирао је на Економском факултету у Крагујевцу. До избора на функцију председника општине радио је као заменик председника општине Лучани. Члан је Српске напредне странке.

ГЗС

Ови људи ће предводити Лучане наредне четири године




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • Miroslav Milutinovic

    Dodjavola
  • Dejan Janković

    Čestitam predsednice!
  • BG

    Cestitam



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.084.987 посета
    Тренутно на сајту: 762 посетилац(a)