Креће ревитализација најфрекфентниjих деоница магистралног пута кроз Прибој 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Креће ревитализација најфрекфентниjих деоница магистралног пута кроз Прибој
Trenutno na sajtu: 324       |       Podeli:
09.04.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - На иницијативу локалне самоуправе, а кроз план редовног одржавања ЈП „Путеви Србије”,

почели су радовe на ревитализацији државног пута другог реда А 191, кроз насељено место Прибој. Укупно ће бити поправљено 11.000 квадрата магистралног пута кроз градско подручје, за шта ће бити утрошено 1.310 тона асфалтне масе.

"Деоница између два бетонска моста преко Лима у новом Прибоју, у дужини од 1.264 метра, биће потпуно ревитализована, новим асфалтним застором пресвући ће се и раскрсница на Мостини и коловоз на мосту преко Лима, према Болници и Дому здравља, на задовољство возача изравњаће се и наборани део коловоза пре подвожњака према Глишиној води и поправити оштећени делови асфалта на магистрали између два дела града", наводи се на сајту општине.

Данас су почели припремни радови, чишћење ригола и уклањање принудних успоривача брзине кроз Пољице, сутра креће “гребање” односно скидање старог асфалта, а ако послужи време, већ наредне седмице, следи и асфалтирање планираних деоница.

Инвеститор су “Путеви Србије”, а радове изводе “Путеви Ужице”.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj saobracajnica revitalizacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.778.788 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)