Васиљевић: Снег је добродошао, ми смо га спремнo дочекали 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Васиљевић: Снег је добродошао, ми смо га спремнo дочекали
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
11.01.2023 | 0 коментар(а)



Нова Варош - На територији општине Нова Варош током ноћи дебљина снежног покривача достигла је висину од 15 центиметара,

а на неким местима и више. Према речима првог човека ове општине Радосава Васиљевића, стање је редовно јер се снег очекивао још крајем прошле године.

„Ситуација је добра. Снег се очекивао пре Нове године, али је тек ноћас пао. Путеви су проходни, снабдевање електричном енергијом је неометано и ми смо га дочекали спремни. Нама снег и треба првенствено због воде”, рекао је Васиљевић за и додао да је снег добродошао и нововарошким школарцима.

„Добро је што је уопште пао за време распуста да се деца играју, да уживају у чистом ваздуху, а прорадиће и скијалиште Сидро. Данас је први радни дан да чистимо снег по граду и туристичкој зони и чистимо га по приоритетима”, закључио је Васиљевић.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.393.434 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)