Владe Јовановић нови тренер Меге 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Владe Јовановић нови тренер Меге
Trenutno na sajtu: 490       |       Podeli:
30.05.2020 | 0 коментар(а)



Дејан Милојевић после десет година напушта Мегу и сели се у НБА.

Прво је две године био спортски директор екипе, да би потом од 2012. године са клупе водио тим. На његово место долази Владe Јовановић.

 

Син досадашњег тренера Меге одлази на колеџ у Америку, тако да ће се спојити породична жеља да остану на окупу и у САД. Милојевић је у три наврата био део стручног штаба НБА екипа током летње лиге.

 

На његово место долази Владe Јовановић, који је пре Меге био на клупи Партизана, Доњецка, Локомотиве Кубањ и Игокее. Са успехом је водио и млађе селекције репрезентације Србије. Па се сматра за идеалног наследника Милојевића, као стручњака који зна да препозна младе таленте.

 

ГЗС/РТС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Dejan Milojevic NBA Vlade Jovanovic Mega

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.333 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)