Пожешка села остала без путева услед обилних падавина 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Пожешка села остала без путева услед обилних падавина
Trenutno na sajtu: 413       |       Podeli:
28.08.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - Обилна киша и град погодили су Пожегу и околину у ноћи између понедељка и уторка. Највише штете причинили су у појединим пожешким селима

 где су страдали сеоски путеви.

Киша и град који су у ноћи између понедељка и уторка падали у Пожеги и околини, највише штете су нанели у неколико села северно од Пожеге. Поред штете од града у Љутицама и околини, највише су страдали сеоски путеви, у шта се уверила екипа из општинске управе предвођена координатором за месне заједнице. Они су овом приликом обишли неколико села попут Врањана где је највећа штета причињена на путу у близини сеоског гробља и у засеоку Јездићи. Ништа мање штете нису биле на путевима у Отњу, посебно на правцу који води на Миљаковину, док је посебно тешка ситуација на неколико путева у Љутицама, у засеоку Симовића где је једно возило остало заробљено на оштећеном путу.

У разговору са мештанима и представницима одбора месних заједница, договорено је да локална самоуправа обезбеди један скип који би највећи део оштећених путева оспособио за саобраћај у што краћем року, а у томе би могли да помогну и сами мештани са тракторима којим би превозили неопходан материјал и на тај начин би санацију оштећених путева знатно убрзали.

Општина ће обезбедити скип већ током сутрашњег дана, а остало ће остати на самим грађанима, одборима и председницима месних заједница.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.745.854 посета
Тренутно на сајту: 414 посетилац(a)