Предшколске установе у Чачку расписале конкурс за пријем деце за 2020/2021. годину 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Предшколске установе у Чачку расписале конкурс за пријем деце за 2020/2021. годину
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
03.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Конкурс за пријем деце за радну 2020/2021.годину и почео је јуче и трајаће до истека 15 дана
ГЗС

од дана ступања на снагу Одлуке о укидању ванредног стања.

Грађани Чачка од сада на електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у предшколске установе „Моје детињство“ и „Радост“, преко портала еУправа.

Електронско подношење пријаве врши се једноставним попуњавањем online обрасца на порталу Еуправе, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се аутоматски прибављају захваљујући порталу Еуправе.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе Захтев преко портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити преко Портала о даљим корацима. На Порталу се може изабрати опцију да ли ћете обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Додатна документација се може доставити, на посебан мејл предшколске установе, у електронској форми, у складу са условима конкурса.     

Родитељи, старатељ или хранитељ ће и даље имати могућност да лично поднесу захтев, по престанку ванредног стања и то у року од 15 дана од дана ступања на снагу Одлуке о укидању ванредног стања сваког радног дана, а све у складу са условима Конкурса. 

ГЗС

Све додатне информације се могу добити на сајту ПУ „Моје детињство“ Чачак www.mojedetinjstvo.edu.rs    и на сајту ПУ „Радост“ Чачак  www.radost.edu.rs .

Текст конкурса  налази се на сајту обе предшколске установе и исти је објављен  и у листу „Чачански  глас“ од 27.03.2020. године.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KONKURS PRIJEM DECE CACAK PREDSKOLSKE USTANOVE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.563.524 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)