Хуманост поново на делу: Стигли нови апарaти у Дом здравља у Лучанима 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Хуманост поново на делу: Стигли нови апарaти у Дом здравља у Лучанима
Trenutno na sajtu: 275       |       Podeli:
02.08.2019 | 0 коментар(а)



Лучани - Дом здравља у Лучанима дијагностички је опремљенији за још два апарата која су од великог значаја за најмлађу популацију.

“По ко зна који пут директор “Милана Благојевић”- Наменска АД Лучани, Радош Миловановић је изашао у сусрет и добром вољом и бригом за најмлађе становнике општине Лучани донирао ауторефракто – кратометар са електроподижућим столом цит 4000 неопходним за рану дијагностику поремећаја вида као и тимпанометар за рану дијагностику поремећаја слуха код мале деце и одраслих. Вредност ове донације је 1.393.000,00 динара”, рекла је др Даница Стефановић, директорка Дома здравља у Лучанима.

Она је подсетила да ово није прва донација Дому здравља од стране компаније “МБ Нaменска”.

“Предходна донација исте радне организације је реализована у марту месецу ове године у вредности 1.200.000,00 динара кад је за потребе дечије превентивне стоматологије обезбеђена стоматолошка столица . Дугогодишња сарадња ДЗ И “МБ”Наменска АД са господином Радошом Миловановићем на челу, омогућила је подизање нивоа дијагностике у примарној здравственој заштити на виши ниво. Потребу да обезбеди адекватну здравствену заштитуу радника и њихових породица, а самим тим и свих становника општине Лучани ,кроз унапређење услова рада у Дому здравља било је , а и сада један од битних циљева руководства наменске индустрије”, истакла је др Стефановић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani donacija mb namenska

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.494.016 посета
Тренутно на сајту: 274 посетилац(a)