Ivan Ivanović otkrio razloge odlaska sa Nove S 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ivan Ivanović otkrio razloge odlaska sa Nove S
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
20.03.2024 | 0 коментар(а)



Ivan Ivanović jedan je od najvećih šou stend up zabavljača na našoj medijskoj sceni, a njegove emisije i nastupi uvek su skretali pažnju.



Godinama su emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem” i „Četiri i po muškarca” bile na programu televizije Nova S, koja pripada grupaciji „United media”, a sada je otkriven i razlog zbog kog je poznati voditelj odatle otišao.

Naime, povodom prelaska na Blic televiziju oglasio se i sam autor pomenutih emisija, koji je obrazložio zbog čega je doneo tu poslovnu odluku.

"Primetio sam da su svi istakli u naslov kako prelazim na ‘Telekom’ sistem, ja to ne vidim tako. Prvo, ne napuštam ‘Novu S’, nama ističe ugovor u junu i ja nisam želeo da ga produžim. Nemam nikakav poseban razlog, ni sa kim se nisam svađao i sve je kako treba da bude. Mislim da smo televizija ‘Nova S’ i ja jedno drugom dali sve što smo mogli.
Ljudi sa kojima sam razgovarao kažu da žele, obećavaju autorsku slobodu, i baš zato mi je sve ovo veliki izazov - rekao je voditelj i time otkrio misteriju vezanu za prelazak na Blic televiziju od ove jeseni.

Nema sumnje da će i na novoj televiziji na kojoj će od jeseni imati svoje dve emisije, napraviti sjajan rezultat. U svakom slučaju Ivanu treba poželeti puno sreće u novoj jesenjoj šemi, mada se još ne zna u kojim će se terminima emitovati njegove emisije.

 

GZS / Gloria

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVAN IVANOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.371.311 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)