Stamatović pozvao Zlatiborce da nastave sa prosperitetom 


U Srbiji danas uglavnom sunčano, na zapadu zemlje mogući pljuskovi sa grmaljvinom              Nagrada za glumačku bravuru Bratislavu Jankoviću              Najavljeno potpisivanje sporazuma o slobodnoj trgovini Srbije sa Egiptom u julu ili avgustu              Počela rekonstrukcija vrtića u Starom Priboju              Identifikacione nalepnice za laka električna vozila zvanično obavezne             

 
Stamatović pozvao Zlatiborce da nastave sa prosperitetom
Trenutno na sajtu: 283       |       Podeli:
24.05.2024 | 0 коментар(а)



Čajetina – Stranka „Zdrava Srbija” održala je u Čajetini završnu konvenicju pred nastupajuće izbore,
Stamatović pozvao Zlatiborce da nastave sa prosperitetom; Foto: Ilustracija; GZS




koje je, prema rečima prvog čoveka te stranke Milana Stamatovića bila posvećena demantovanju i razbijanju neistina vezanih za investicije i poslove kojima se bave.

„Svedoci ste da se nalazimo negde u finišu ove kampanje. Meni je ovo osmi ili deveti izborni ciklus, od 1996. godine sam učestvovao na izborima kao opozicioni odbornik. Tada je na vlasti bila SPS. Verujte da nije bilo tada lako, ali ovo danas što mi doživljavamo ovde, na teritoriji opštine Čajetina nikada nije bilo. Ovaj intezitet neistina, zla, ostrašćenosti, verujte da nikada u Čajetini i u našem kraju, Zlatiborskom okrugu nije bio. Vređaju se članovi naših porodica, kriju se ljudi iza lažnih profila, iznose neistine. A ne znam zašto se služe njima, ako imaju argumente da dođu na vlast, da učestvuju u donošenju veoma važnih i bitnih odluka. Naravno da čovek koji nikada u životu nije ništa radio misli da će neosnovanom kritikom i lažima sebe uzdignuti, a drugoga poniziti. To nikada nije bilo moguće i nikada se neće desiti. Zato smo se okupili da demantujemo sve te laži”, rekao je Stamatović.

Stamatović je rekao da su laži o njegovoj stranci krenule pričom da će oni upropastiti Ribničko jezero i da će opštinu Čajetina ostaviti bez vode. Prema njegovim rečima, to se nastavilo pričama o zaštiti hrastova i rušenjem terena u parku u Čajetini.

„Zamislite da mi koji gradimo i koji smo toliko investicija uradili da dozvolimo sebi da nešto rušimo. Mi smo samo gradili. Ništa nismo srušili. Mogu da vam kažem da u Čajetini zbog teško rešivih imovinskih odnosa neke stvari nismo mogli tako lako i brzo da rešimo. Videli ste da sada rešavamo te imovinske odnose i da smo za zgradu prekoputa starog zatvora i komiteta definisali imovinske odnose, porušili je i uradili imovinsko i projektno rešenje, gde će se napraviti jedna nova, moderna zgrada sa podzemnim garažama i svim pratećim sadržajima i jednim malim trgom koji će biti okrenut ka crkvi”, kazao je Stamatović.

Čitav govor Milana Stamatovića, predsednika „Zdrave Srbije” možete pogledati na ovom linku.

GZS




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VESTI ČAJETINA ZLATIBOR MILAN STAMATOVIC ZDRAVA SRBIJA IZBORI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.903.616 посета
Тренутно на сајту: 284 посетилац(a)