Ужице добија први сеоски вртић, радови на уређењу објекта у селу Каран готови до 1. септембра 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Ужице добија први сеоски вртић, радови на уређењу објекта у селу Каран готови до 1. септембра
Trenutno na sajtu: 269       |       Podeli:
09.03.2023 | 0 коментар(а)



Ужице - У оквиру пројекта „Успостављање услова за квалитетно и приступачно образовање

у руралном подручју села Каран” по планираној динамици одвијају се радови на адаптацији и доградњи простора за први сеоски вртић. Овде ће од 1. септембра боравити 55 малишана а заинтересовани родитељи се могу пријавити преко портала еУправа до 20. маја текуће године, наводи се на сајту града Ужица.

Обилазећи радове, директорка Предшколске установе Ужице Веселинка Јовановић, истакла је да су завршени грађевински радови и реконструкција крова, као и да су у току радови на унутрашњим и спољним инсталацијама.

Директорка Предшколске установе Ужице Веселинка Јовановић, фото: сајт града Ужица

„Пројекат који финансира Европска унија преко програма ’ЕУ ПРО плус’, који у Републици Србији реализује канцеларија УН за пројектне услуге ’УНОПС’ вредан је 430 хиљада долара од чега је учешће донатора 200.000, а град је из буџета обезбедио 230.000 долара. Овим средствима ради се адаптација и доградња, а планирана је и опрема као и партерно уређење простора. Очекујемо почетак рада овог објекта 1. септембра текуће године и овом приликом позивам родитеље, који су заинтересовани да упишу децу у овај објекат да до то учине до 20. маја преко портала еУправа, али и да уколико желе да добију детаљније информације дођу у нашу управну зграду односно вртић Полетарац”, казала је Јовановић.

Када буде завршен, овај објекат понудиће малишанима једнаке, па чак и боље услове за боравак у односу на вртиће у граду. Поред пријатног и модерно опремљеног унутрашњег амбијента деца ће имати обезбеђену исхрану, двориште са мобилијаром као и све остале садржаје који су доступни малишанима у граду.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice vrtic selo karan

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.660.412 посета
Тренутно на сајту: 270 посетилац(a)