Путари се боре са снежним наносима на превоју Дебело Брдо 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Путари се боре са снежним наносима на превоју Дебело Брдо
Trenutno na sajtu: 246       |       Podeli:
11.01.2023 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Снег који пада дуже од 24 часа у Златиборском крају, направио је проблеме возачима



који су се нашли на путу кроз Нову Варош. Током ноћи на том делу пута одвијала се права агонија, када је због велике количине снежног покривача и неадекватне зимске опреме долазило до повременог застоја у саобраћају на магистрали ка Црној Гори.

„Због коришћења неадекватних пнеуматика на возилима за ово доба године, долазило је до повременог застоја камиона током ноћи, али је сада све проходно и саобраћај се одвија нормално. Нема забране кретања за теретни саобраћај кроз Нову Варош. На коловозу има око 10 центиметара снега и сви путни правци првог реда су проходни”, казао је Ален Мушановић, из Путева Ужице за агенцију РИНА.

Најкритичнија тачка овога јутра осванула је на превоју Дебело Брдо, где је током касних сати пало више од 40 центиметара снега.

„Ми смо увели дежурства и тренутно смо у другом степену ангажованости, што значи да је укључено око 50 посто наше механизације и на том делу константно чисте гредери и држе ту саобраћајницу проходном која повезује Ваљево са Бајином Баштом”, додао је он.

Он је додао да предузеће располаже довољним залихама соли и ризле, ако и опремом.

 

 

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.662.851 посета
Тренутно на сајту: 245 посетилац(a)