Крећу радови, Дом здравља у Љубићу овако ће изгледати 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Крећу радови, Дом здравља у Љубићу овако ће изгледати
Trenutno na sajtu: 423       |       Podeli:
26.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Дом здравља у Љубићу, о коме се деценијама причало, коначно ће почети да се гради.
Пројекат будуће установе, Фото: ГЗС

Локација је јединствена, а услуге које ће пружати, значиће много за преко 30 000 мештана леве обале Мораве. Ради се о најсавременијем објекту који ће се градити на простору који најчешће ничему није служио, прилично девастираном и запуштеном, иако се налази у центру Љубица.

Милун Тодоровић,градоначелник Чачка, успео је да испреговара са „Железницама Србије” и тај простор, град Чачак добије на трајно коришћење.

Овде ће ускоро бити најсавременији Дом здравља, Фото ГЗС

„Држава Србија уложице огромна средства да се баш на овом месту подигне здравствена установа која ће имати широку примену у разним областима медицине. Велика је инвестиција, 400 милиона динара. Министарство здравља ће уложити око милион и по евра у опрему и очекујем да запосли преко 70 лекара и здравственог особља. И то је сјајна вест за све грађане који живе на левој обали реке Мораве. То је негде око 30 хиљада становника. Имаће потпуну здравствену негу и стоматолога и гинеколога, педијатрију, градску апотеку, хитну помоћ, ургентну службу”, рекао је Тодоровић.

Иначе, ова здравствена установа ће бити повезана са аутопутем. Сама локација Дома здравља биће повезана са петљом аутопута „Милош Велики” и „Моравског коридора” у Прељини готово једним булеваром.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK DOM ZDRAVLJA GRADONACELNIK MILUN TODOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.906.812 посета
Тренутно на сајту: 423 посетилац(a)