Чоколадно царство Марије Рајичић 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Чоколадно царство Марије Рајичић
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
05.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Новогодашњи празници незамисливи су без богате српске трпезе и слатких ђаконија.



Чоколадне пралине идеално су празнично послужење, ситније од свих колача, а укусније од свих торти. Своје умеће у изради ових посебних чокоалдних бомбона представиће нам Чачанка Марија Рајичић.

 

Ни мањег ни слађег послужења, чоколадне пралине идеалне су празничне, свечане прилике. Вештом руком Марија је свој хоби преточила у право задовољство, а основни састојак њених пралина јесте љубав.

 

Вешта домаћица Марија Рајичић, Фото: ГЗС

„Баш тако, љубав се родила на први чоколадни поглед и с авеликим задовољстом правим пралинице за укућане и своје најближе. Ништа ми не пада тешко, напротив, све радим срцем и све сама правим. Ништа лепше него када донесем чоколадну радост људима које волим”, прича кроз осмех ова необична и вешта домаћица.
У изради чокоалдних пралина, Марија се не води рецептима, већ ове салтке специалитете прави срцем, по својој жељи и мери.
И за само пола сата добијамо неодољиву посластицу, коју и ви лако мопжете направити код куће.И немојте штедети, празници и постоје за слатке ужитке и још слађе снове.

Прилог емитован у емисији Пулс Србије, Тв Курир:

 

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Cokoaldne praline marija novogodisni praznici trpeza

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.792.355 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)