Радио-аматерска диплома „Ужице 2017“ 



 
Радио-аматерска диплома „Ужице 2017“
Trenutno na sajtu: 316       |       Podeli:
09.10.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Радио-аматери Ужица су поводом Дана Града установили диплому „Ужице“. Диплому организују Радио клуб „Ацо Вучковић“ YU1ABH,

Радио клуб „Севојно“ YU1AAX Севојно и Радио-клуб „Ужице“ YU1ACE.

Активност око рада дипломе се дешавају сваке године од 1. до 16. октобра и у њима учествују радио-аматери који живе на подручју Града Ужица, али и радио-аматери који за време активности бораве на подручју града.

Ове године очекује се учешће двадесетак станица са подручја града. Диплому освајају радио-аматери из целог света тако што одрже одређени број веза са ужичким радио-аматерима. Интересеовање је велико, нарочито међу радио-аматерима из ближег окружења и Европе којима је лакше да пронађу и одрже везе са Ужичанима, али се за ову диплому интересују и радио-аматери са свих других континената, наводи се у саопштењу.

У овој активности учествују и млади радио-аматери иако немају сопствене радио-станице. Они користе опрему радио-клубова као и опрему старијих радио-аматера како би имали прилику да се јаве и учествују дајући поене неопходне за освајање дипломе.

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.229.901 посета
Тренутно на сајту: 316 посетилац(a)