У Пријепољу стабилизовано снабдевање струјом - држава помогла у отклањању последица снежних непогода 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У Пријепољу стабилизовано снабдевање струјом - држава помогла у отклањању последица снежних непогода
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
02.03.2023 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Снежне падавине које су задесиле Пријепоље у претходном периоду не памте ни старији житељи ове општине.
Фото: ГЗС

Снег је нанео огромну штету на електромрежи, на главним далеководима и на нисконапонској мрежи због чега је цела општина на 24 сата остала без напајања струјом.
Данима су екипе Електродистрибуције Србије и Електро-мрежа Србије отклањале кварове на главном далеководу од 110 киловата који снадбева Пријепоље електричном енергијом а затим су се отклањали кварови и на осталим далеководима.

Договор пред нове акције, фото: ПП Медиа

У Пријепољу које је највише било погођено временским неприликама стабилизовано је снадбевање електричном енергијом захваљујући доброј координацији и комуникацији свих субјеката као и надљудским напорима преко 50 радника Електродистрибуције који су дошли на испомоћ из свих делова Србије. Председник општине Драго Попадић захвалан је држави и Електродистрибуцији на ефикасној реакцији.

-На ефикасном успостављању снабдевања електричном енергијом у општини Пријепоље овом приликом се захваљујем ефикасној реакцији државе, Електродистрибуције Србије на челу са директором Бојаном Атлагићем. У Пријепољу које је највише било погођено временским неприликама стабилизовано је снадбевање електричном енергијом захваљујући доброј координацији и комуникацији свих субјеката као и надљудским напорима преко 50 радника Електродистреибуције који су дошли на испомоћ из свих делова Србије – каже први човек општине Драго Попадић.
У Пријепољу је поред људских ресурса допремљен и агрегат од 1 мw као и више мањих агрегата који су били инсталирани широм општине.

Драго Попадић, председник Општине Пријепоље

-Напомиљем да је снег изазвао доста проблема али благовременим деловањем свих чинилаца локалне самоуправе већина путних праваца је тренутно проходна – закључио је Попадић.

ГЗС/ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.573.135 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)