Отворен Хотел „Краљица“ на Руднику 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Отворен Хотел „Краљица“ на Руднику
Trenutno na sajtu: 532       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Свечаним пресецањем врпце данас је отворен хотел “Краљица” на Руднику.

Већ 30. јуна очекују се први гости у оквиру „Супер кампа“, а капацитети овог хотела попуњени су све до краја августа. Хотел ће своје пословање усмерити у највећој мери на дечји и омладински туризам, као и на организацију припрема за спортисте.
Менаџмент хотела већ је успоставио одличну сарадњу са Месном заједницом Рудник и локалном самоуправом Горњи Милановац, а свечаном отварању присуствовао је Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац, као и директори јавних предузећа и установа.

Испред менаџмента хотела „Краљица“ на Руднику за нашу редакцију говорио је Рале Алексић.

„Први утисак је заиста диван, мештани су прави српски домаћини и ми смо јако лепо примљени овде. На одушевљење свих, овај хотел, који се некад звао „Неда“, сада ће поново радити“ - рекао је Алексић, додавши да је хотел на коришћење добио спортске терене и спортску дворану, у оквиру школе на Руднику, који ће бити на располагању и гостима хотела „Краљица”.

Како смо сазнали, у плану је да се и земљиште иза самог објекта уреди и оплемени садржајима, које ће моћи да користе, како гости хотела, тако и деца са Рудника и из околине Горњег Милановца. Такође, биће организовано и уређење стаза за пешачење.
Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, изразио је велико задовољство због доласка једног озбиљног инвеститора и поновног оживљавања ђачког, спортског и рекреативног туризма на Руднику.

„Општина Горњи Милановац има велике планове када је у питању развој туризма у наредном периоду. Имамо 3 стратешке тачке, и поред сеоских домаћинстава, која су нам јако битна, у плану је и даљи развој туризма на Руднику. Већ смо почели да градимо визиторски центар, а за неки дан ћемо почети и изградњу отворених базена овде на Руднику. Такође, имамо у плану и изградњу једне ски стазе“ – истакао је Дејан Ковачевић. Он је рекао да су планирана велика улагања у туризам, а део новца биће опредељен за развој друге две стратешке тачке - Прањане и Таково.

Хотел “Краљица” је већ примио у стални радни однос 20 људи, а у зависности од обима посла биће отворена и нова радна места, поручују из менаџмента.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Kralica Hotel Rudnik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.976.273 посета
Тренутно на сајту: 533 посетилац(a)