Вибер група „Добри Самарјанин” новогодишњим пакетићима даривала кориснике Установе „Зрачак” 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Вибер група „Добри Самарјанин” новогодишњим пакетићима даривала кориснике Установе „Зрачак”
Trenutno na sajtu: 399       |       Podeli:
23.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак / Ивањица - Данас су чланови вибер групе „Добри Самарјанин” обрадовали малишане ометене у развоју
Фото: ГЗС

и кориснике установе „Зрачак”. Наиме подељена су 73 новогодишња пакетића, наша екипа је посетила „Зрачак” и ево шта су забележили.

„Даривали смо 73 новогодишња пакетића ОСИ, а који су при том корисници установе „Зрачак”. Овом приликом се захваљујем Оцу Синиши који је оснивач групе „Добри Самарјанин”, као и свим донаторима који нам све ово и омогућили, првенствено куповину парцела, јер је реновирано или направљено до сада више од 10 кућа за социјално угрожена лица у овим нашим акцијама”, рекао је Братислав Зечевић.

Вибер група „Добри Самарјанин” новогодишњим пакетићима даривала кориснике Установе „Зрачак”, фото: ГЗС

Приликом данашњег даривања новогодишњих пакетића ОСИ, Ана Јаковљевић, директор центра за пружање услуга Социјалне заштите „Зрачак”, рекла је ови празници у људима буде дарежљивост и милосрђе, захваљујући људима доброг срца, као што је вибер група „Добри Самарјанин”.

Вибер група „Добри Самарјанин” новогодишњим пакетићима даривала кориснике Установе „Зрачак”, фото: ГЗС

„Ова група већ осам година нашим корисницима, сваке године обезбеђује пакетиће, а за наше кориснике то представља велику радост, а за нас запослене, то је показзатељ да смо ми битан стуб у нашој локалној заједници и да људи то вреднују и цене”, закључила је Ана Јаковљевић, директор центра за пружање услуга Социјалне заштите „Зрачак”, Чачак.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dobri samarjanin viber grupa bratislav zecevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.840.397 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)