Фестивал Дани Данила Лазовића крајем октобра у Прибоју 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Фестивал Дани Данила Лазовића крајем октобра у Прибоју
Trenutno na sajtu: 628       |       Podeli:
17.10.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – Осми фестивал Дани Данила Лазовића одржаће се у Прибоју 29. и 30. октобра,

уколико не дође до погоршања епидемиолошке ситуације. Ове године, због епидемије корона вируса, организатори Дом културе Пиво Караматијевић и Завичајни музеј у Прибоју заједно са директором фестивала Микицом Дамјановићем одлучили су да фестивал буде ревијалног карактера, дакле без такмичарске вечери.

29. октобра публика це бити у прилици да погледа представу ‘’Неиспричано’’ у којој главну улогу игра Сандра Бугарски, гледаоцима позната као Панчета из серије ‘’Игра судбине’’, а 30. октобра ће бити одржано ревијално вече на коме ће многи познати глумци говорити поезију Данилу у част.

Фестивал Дани Данила Лазовића организују Завичајни музеј и Дом културе у Прибоју под покровитељством општине Прибој, а ове године фестивал је подржало и Министарство културе и информисања.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj dani danila lazovica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.582.419 посета
Тренутно на сајту: 627 посетилац(a)