Стојанова старлета перјаница напредњака!? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji             

 
Стојанова старлета перјаница напредњака!?
Trenutno na sajtu: 535       |       Podeli:
05.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Нико није ни сањао да писац можда најогавнијих текстова о многим људима у граду на Морави, и перјаница Стојана Марковића,

директор, најближи сарадник и противник напредњачког режима до сржи, тек тако преко ноћи може окренути ћурак и постати потрчко напредњака и посланика СНС Остоје Мијаиловића. А управо је он, Небојша Јовановић, најжешће крпио Мијаиловића због куповине ужичке телевизије Лав.

 

Овако је некада говорио Небојша Јовановић, фото: принтскрин

Није ни трепнуо а већ синоћ је засео у студио и објективно, како само он уме, водио емисију којом ће убеђивати гледаоце да је објективан, поштен и непристрасан.

Са друге стране, уколико је тачно да је посланик СНС Остоја Мијаиловић власник ТВ Лав, поставља се питање због чега је запослио човека који је до скоро на страницама медија у којима је био директор, писао најгоре увреде на рачун председника његове странке Александра Вучића.  

А ко је новопечена старлета Лава?

У ужичком крају из којег је пореклом за њега готово нико не зна. У Чачку се прославио као уредник и директор Озона, десна рука Стојана Марковића и заклети непријатељ напредњака у чије редове је синоћ прешао.

Сем тога, о том славном медијском лику ништа се не зна.

Иначе, јако је занимљиво да је у тренутку када је Гвозден Николић предводио телевизију Лав и Дневник западне Србије који је за кратко време побрао широк аудиторијум, Јовановић био веома оштар критичар Николића и телевизије Лав. У текстовима које су серијски пласирали тврдило се да је Гвозден режимски новинар, да је срамно гледати ,,гвозденијаду” ...

И овако је Јовановић говорио док није прешао на ТВ Лав, фото: принтскрин

Данас он и власник ове телевизије кују планове за медијски наступ и објективно информисање. Није забрањено, и наравно немамо ништа против, али да се зна.

Шта је од овога истина: Добио сам отказ због функционера СНС или позив од телевизије Лав је за мене био професионални изазов, јер поштују професионалне новинарске стандарде, фото: принтскрин

Док је Гвозден Николић уређивао Дневник западне Србије рејтинг ове телевизије вртоглаво је растао а о објективности говоре гости који су били позвани у најударније термине. Ево неких имена: Бошко Обрадовић, Вук Јеремић, Крсто Јањушевић, Милан Стаматовић, Остоја Мијаиловић, Милун Тодоровић, Дејан Ковачевић, Тихомир Петковић, Миленко Костић, Велимир Илић, Матија Бећковић, Ана Брнабић, Јадранка Јоксимовић, Ђорђе Милићевић, Неђо Јовановић, Слободан Јоловић, Хазбо Мујовић, Милан Лукић, Игор Трифуновић...

Гости Дневника западне Србије и власт и опозиција

Али времена су се променила. Дневник је постао гласник најпре Светлане Којановић која је све вратила у формат своје владавине двадесет година уназад, док ће њен наследник Небојша Јовановић вероватно све то унапредити.

Резултат тога је да, ако радите анкету испод самог прозора Лава на градском тргу тек сваки седми рећи ће да је ова тв у Чачку.

ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.393.713 посета
Тренутно на сајту: 535 посетилац(a)