Terzić: Blokiraćemo hladnjače u celoj Srbiji koje ne poštuju dogovorenu cenu od 240 dinara (VIDEO) 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Terzić: Blokiraćemo hladnjače u celoj Srbiji koje ne poštuju dogovorenu cenu od 240 dinara (VIDEO)
Trenutno na sajtu: 334       |       Podeli:
21.07.2023 | 7 коментар(а)



Arilje - Grupa samostalnih proizvođača malina večeras je na jedan sat blokirala hladnjaču

u Kravarici kod Arilja, a zatim su protest nastavili ispred još jedne hladnjače u Arilju tražeći da sve hladnjače ispoštuju cenu od 240 dinara koju je ponudila najveća hladnjača u toj opštini.
„Naša roba se nalazi u tim hladnjačama koja nam nije plaćena, tražimo da ispoštuju cenu koju ima najveća hladnjača ovde, a to je cena od 240 dinara i da se dalje prate veliki otkupljivači, jer ne želimo više naš proizvod da dajemo za džabe", rekao je za Tanjug organizator protesta Dragiša Terzić.

Protest u Kravaraici kod Arilja

On je naveo da je ovo protest upozorenja hladnjačarima i da će sutra blokirati još nekoliko hladnjača.

„Nemamo razlog da blokiramo puteve, imamo podršku ministarstva i vlade i blokiraćemo hladnjače u celoj Srbiji, nećemo dozvoliti izvoz dok nam ne bude plaćena cena koja je socijalna, ali ne želimo da nam otimaju naš znoj i našu muku", dodao je Terzić.
On je rekao i da se zahteva cena od 300 dinara, a da udruženja traže cenu od tri evra koja je, po njegovim rečima, realna, ali i da će sa 300 dinara biti pokriveni troškovi.

GZS/Tanjug





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vest arilje protest maline hladnjacari terzic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (7)

  • rade

    kasno ste se setili berba je skoro završena
  • SELJAK

    Šta li Terzić priprema ? Za sve je kriva država a hladnjačari mogu da ponude i 1 dinar ! Ove godine je***e nas proizvođačem ali više nikad ! MORA KOSA DA RADI KADA GRAD NIJE OTUKAO !
  • HLADNJAČAR

    Ko vas terao da sadite malione! Zabili ste u svaki ćošak i sad bi da prodate pošto vi hoćete. NEĆU DA VAM KUPIM JER NE MOGU JA DA ZARADIM IZGUBIĆU NA 240 DINARA. tAČKA BRE !!!! DOĐI MI SAMO TERZIĆU PRED HLADNJAČU LETVA ĆE DA RADI . POSADIO SI 5 EKTARA VENČAVAO SE PO MALINJAKU I SAD BI JA DA TI PLATIM KOLIKO TI PROCENIŠ. NOSITE SE BRE I TI I TAKVI KOJI ĆE MENI DA KOMANDUJU
  • Ja

    Ma bre, vise mi je muka da slusam kako je nama malinarima sve malo,pa ko misli da je tako nek zasuce rukave pa nek od proleca pa do kraja avgusta radi u malinama. Cena od 200 dinara je vredjanje svakog ko zna koliko je tesko dovesti maline do branja,a tek po ovoj vrucini da ih bere.
  • Realno stanje

    Zakupi hladnjacu ili napravi pa smestite svoju robu i placajte malinu proizvodjacima po tri cetiri pet eura ,koliko hocete....i svi mirni i obogatite se veoma brzo...
  • Maja

    Prava istina Terzicu. Svi treba da se udruzimo.
  • Tofija

    Koji prevarant je ovaj dragisa. Povadite to stalno kukate i nemoj da vas nervira. Otvori i ti hladnjacu i otkupljuj ako hoces po 1000…



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.443.481 посета
    Тренутно на сајту: 335 посетилац(a)