Новогодишња еуфорија у граду на Морави: Вожња рикшом право уживање за све малишане 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Новогодишња еуфорија у граду на Морави: Вожња рикшом право уживање за све малишане
Trenutno na sajtu: 399       |       Podeli:
22.12.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - До скоро вожњу рикшом могли сте себи приуштити једино у иностранству,
Фото: ГЗС

а од пре годину ипо дана овом необичном справом можете се возити и по Градском тргу у Чачку. Творац ове идеје је тридесетогодишњи младић Драган Толић, а његов циљ је да у град унесе што више боја и весеља.

 Драган Толић Фото: ГЗС

„Хтео сам да нешто променим овде у граду, да направим нешто специфично и лепо. Деца су као и родитељи позитивно изненађена јер у нашем граду има нешто потпуно ново. Ово је прва рикша код нас, сви су изненађени што се поред деце са њима могу возити и родитељи, сви имају шансу да уживају у лепотама града”, рекао је Драган Толић.

Фото: ГЗС

Ове године новогодишња еуфорија у граду на Морави почела је нешто раније, несвакидашња кочија са Деда Мразом права је атракција за малишане, а одушевљење се може видети и на лицима старијих.

„Као Деда Мраз дошао сам негде у новембру, а у вожњи рикшом моћи ће да уживају до краја јануара. Деца ми прилазе изненађена што је Деда Мраз раније стигао из Лапоније, њима треба тако нешто да се смеју, да имају лепо детињство. Још увек није толико хладно, а за оне којима јесте имам и ћебе да се покрију, да у потпуноти уживају”, рекао је Толић.

Овог пролећа Драгана смо могли видети као Спајдермена, а како каже након новогодишњих празника градом на Морави малишани моћи ће да се провозају са неким новим херојима.

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


deda mraz cacak riksa nova godina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.779.563 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)