Вучић: Важно је да испуне гаранције, ситуација је опаснија него што мисле 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Вучић: Важно је да испуне гаранције, ситуација је опаснија него што мисле
Trenutno na sajtu: 298       |       Podeli:
30.12.2022 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да му је важно да међународна заједница испуни гаранције које су дали

и да разумеју да су се правили наивни, а да су гледали да је неко подигао четири базе и то не да би градио поверење према народу који живи на северу Косова и Метохије, већ да би претио том народу.

„Те базе су подизане да би могао да туче људе који се љубе или воде љубав са својим девојкама у аутомобилу, да их унакази, да их туче до непрепознатљивости, па да глуме мангупе и кажу погледајте шта смо урадили Србима и да онда мисле да ће Срби да ћуте“, рекао је Вучић након састанка са Николом Недељковић, а одговарајући на питања новинара.

Вучић је навео да разумеју и Срби са КиМ да то Срби у Београду не разумеју и да у исто време док се одвија драма на КиМ овде ће бити хиљаде прослава, што лепо говори о успеху земље. Он је истакао да наш народ са Космета више неће да трпи.

„Молим их да се понашају у складу са оним што је договорено, да воде рачуна о Миљану Аџићу, Срђану Трајковићу“, казао је Вучић и додао да је Аџић због барикада ухапшен.

Упитао је да ли је неко на барикадама убијен и указао да су шок бомбе пиротехничка средства због којих у Србији никога ни прекршајно нису кажњавали.

„Учинило се да би могао да вам буде опасан. Хоћете да хапсите човека којег сте видели на барикадама да му у аутомобилу, зато што га дуго држите на административном прелазу, није могла беба да чека, да му супруга доји бебу“, казао је.

Вучић је пренео да је и јутрос звао европске представнике и замолио их да поведу рачуна јер је ситуација много опаснија и тежа него што мисле.
Најавио је да ће вечерас говорити детаљније како је избегнута катастрофа и зашто се Приштина овог пута није усудила да дође на север.

„Имали бисмо катастрофу са НАТО-ом, успели смо да је избегнемо у овом тренутку, али српски народ је толико одлучан да више терор над собом не дозволи, а плашим се неоговорности европских представника, а поготово, поготову приштинских власти, бахатих приштинских власти", указао је Вучић.

ГЗС/Танјуг

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.925.194 посета
Тренутно на сајту: 299 посетилац(a)