Oдржана 50. седница Градског већа: Опредељена средства за спортске организације, опремање лабораторије ЗЗЈЗ и Институт за воћарство 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Oдржана 50. седница Градског већа: Опредељена средства за спортске организације, опремање лабораторије ЗЗЈЗ и Институт за воћарство
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
13.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - На 50. Седници Градског већа нашло се девет тачака, од којих су се прве две односиле
Одржана 50. седница Градског већа, фото: ГЗС

на експропријацију земљишта, 16 парцела на траси Синдјелицеве улице као и Његошеве и Приштинске улице где ће се налазити будућа здравствена станица ЉубиЋ. Средства су опредељена и за спортске организације, опремање лабораторије ЗЗЈЗ у Чачку као и за Институт за воћарство, рекао је Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

Одржана 50. седница Градског већа, фото: ГЗС

„Имали смо одлуку комијсије за спорт 62 милиона динара, које смо ребалнсом буѕета определили за наше спортске организације, нашпем градском спортском савезу 46 милиона динара, а наших 130 клубова су чланопви спортског савеза и они ће наравно по свом правилнику одређивати средства за награде и све оне потребе клубова на територији града Чачака, а њих је негде око 130. Осам милиона ФК „Борац 1926” и осам милиона додатник КК „Борац” из Чачка”, рекао је Тодоровић.

Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, фото: ГЗС

Он је истакао и донешење решења конкурсне комисије за избор начелника Управе за локалну порескуи администрацију, као и одлуке о објављивању јавног огласа и једну сталну буџетску резерву за суграђане који су претрпели штету у пожару и текуће буџетске резерве.

„Једна је од милион и триста хиљада динара за паркет у нашој кошаркашкој дворани поред Мораве, која би требало да се до почетка сезоне доведе у ред, како би могли да се такмиче у АБА 1 лиги. Друга буџетска резерва тиче се завода за Јавно зравље у Чачку, додатних три милиона динара за лабораторију, која је у завршној фази. Ротари клуб је обезбедио огромна средства око 125 хиљада долара за опрему, а ово су недостајућа средства за опрему која је неопходна нашем Заводу да би могао да обавља делатност, да ради све оне анализе, које су неопходне за ово време. Милион и 300 хиљада динара, такође, за Институт за воћарство”, изјавио је Тодоровић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GRADSKO VECE MILUN TODOROVIC SEDNICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.432.649 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)