Jezivi tragovi krvi u blizini čačanske Gimnazije: Mladić primljen u Opštu bolnicu zbog povreda glave 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Jezivi tragovi krvi u blizini čačanske Gimnazije: Mladić primljen u Opštu bolnicu zbog povreda glave
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
08.05.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Na trotoaru u neposrednoj blizini čačanske Gimnazije osvanuli su jezivi prizori krvi.



Još uvek nema zvanične potvrde šta se dogodilo, ali se pretpostavlja da je došlo do tuče mladića koja se krvavo zavšrila.

- Jutros smo zatekli lokvu krvi ispred dvorišta Gimnzije. Kako sam saznao, radi se o tuči u kojoj su jednog mladića pretukli staklenom flašom. Međutim, neko kaže i da je mladić možda bio pijan i sam pao. Nakon svega što se u Srbiji desilo prethodnih dana, ovaj prizor nas je mnogo preplašio, kazao je za agenciju RINA, Lazar Milović koji se našao na licu mesta.

Usled težine zadobijenih povreda reagovala je Hitna pomoć koja je nedaleko od lica mesta, pronašla mladića i prevezla ga u Opštu bolnicu u Čačku.

- Primljen je momak jutros oko 5 časova na Urgentno odeljenje čačanske bolnice sa povredama glave. Nakon dijagnostike i ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje - potvdjuju u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

 

 

 

GZS/RINA

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak gimanzija krv trotoar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.610.475 посета
Тренутно на сајту: 474 посетилац(a)