Изгласан буџет за 2022. годину, најављене нове инвестиције, усвојен план развоја Прибоја до 2028. 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Изгласан буџет за 2022. годину, најављене нове инвестиције, усвојен план развоја Прибоја до 2028.
Trenutno na sajtu: 499       |       Podeli:
30.12.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Одборници СО Прибој, заседали су последњи пут у овој години. Разматрао се обиман

дневни ред од чак 32 тачке, а најважнија је свакако Буџет Општине Прибој за 2022. годину, који је отприлике у истом износу, као и прошле године 1.381.728.00 динара, наводи се на сајту општине Прибој.

Наредна година ће бити још интензивнија по инвестицијама, а у 2022, очекује се завршетак радова на путу од Кокиног Брода до Прибојске Бање, изградња кружног тока на Јармовцу, санирање депоније Друглићи, завршетак радова на трансфер станици „Бањица” и изградња Рециклажног центра, планирана је и реконструкција зграде Гимназије, изградња затвореног базена у школском комплексу у Новом Прибоју, као и завршетак реконструкције зграде школе у Бучју за Школу у природи.

У наредној години очекује нас и реконструкција постојеће и изградња недостајуће канализационе мреже, у другој фази је планирано и Постројење за пречишћавање отпадних вода, предстоји и реконструкција Болнице и Дома здравља Прибој, као и проширење пута до ових здравствених установа али и фабрике Полиестер.

СО Прибој усвојила је и трећи ребаланс буџета у овој години, који је због уравнотежења прихода и расхода, мањи за 2.962.000,00 динара, односно за 0,2 одсто у односу на први ребаланс буџета Општине.

Прибојски одборници усвојили су и План развоја општине Прибој до 2028. године, дали сагласност на програме рада готово свих буџетских корисника у наредној години, прихватили су Кадровски план ОУ за наредну годину, као и Одлуку о локалним комуналним таксама.

Општински парламент, на последњој седници у овој години, бавио се и кадровском проблематиком.

Нови директор Дома културе у Прибоју је Светлан Милинковић, досадашњи вршилац дужности директора, а нови вршилац дужности директора Центра за социјални рад у Прибоју је Здравко Никачевић, а скоро формираног Центра за развој услуга социјалне заштите Светлана Шалипур, обоје дипломирани социјални радници.

Вршилац дужности директора ЈП Топлана је Марко Јањушевић, досадашњи енергетски менаџер општине Прибој, а ВД директори Туристичке организације и Спортског центра Прибој су поново Владан Радовић и Саво Спасојевић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj skupstina budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.977.741 посета
Тренутно на сајту: 500 посетилац(a)