Почела продаја карата за рок спектакл: Парни ваљак, Забрањено пушење стижу у Чачак на ПРиЧУ 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Почела продаја карата за рок спектакл: Парни ваљак, Забрањено пушење стижу у Чачак на ПРиЧУ
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
07.08.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Пиво, рок и Чачак већ седам година повезани су у један од најбољих фестивала у региону. ПриЧА ће ове године трајати од 30. до 07. септембра,

а карте су у продаји од 06. августа на билетерници Дома културе у Чачку, на свим продајним местима Гигс тикса и у Српском пабу.

Цене карата за концерте на Ремонтовом игралишту за оба дана су 1300, за један дан оне коштају 700 , на дан концерта су 1000 динара.

Права музичка посластица догодиће се 06. и 07. септембра на игралишту ФК “Ремонт” где ће своје концерте одржати великани рок сцене “Парни ваљак”, “Хладно пиво”, “Забрањено пушење”.

Фестивал “ПриЧА” настао је 2012. и за седам година успео је да постане један од водећих рок фестивала у земљи.

“Покренули смо нову рок причу у Србији и наишли на добар одговор публике, то нам даје додатни мотив и ветар у леђа да напредујемо и афирмишемо ладе таленте”, рекао је Горан Поповић, члан организационог одбора овог фестивала.

Поред фениоменалних рок концерата, овогодишњу ПриЧУ ће пратити и бројни пропраатни интерсенатни садржаји.

“Нисмо заборавилиу најмлађе, па ће тако бити организовани рок маскенбал, радионице за децу, концерт балетског студија. Фестивал је породичног карактера, јер је програм приалгођен за све узрасте, али је акценат на малдим људима који желе и имају шта да покажу”, рекла је Жана Ненадовић, ПР фестивала ПРиЧА.

РИНА

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prica cacak rok

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.467.880 посета
Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)