Ратко Танасковић: Хвала Ковачевићу, ваша реч вреди 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ратко Танасковић: Хвала Ковачевићу, ваша реч вреди
Trenutno na sajtu: 343       |       Podeli:
23.05.2022 | 1 коментар(а)



Горњи Милановац - Деоница пута од Јеремића орнице до чачанске територије, која је вишедеценијски проблем мештана овог краја биће асфалтирана

у наредних неколико дана, јер су радови у пуном јеку. „Веома смо захвални локалној самоуправи и председнику Ковачевићу који је одржао своју реч и коначно решио пут који нам је задавао велике проблеме. Овим је доказао да његова реч вреди. Бавимо се угоститељством и имамо продавницу и верујте да смо имали проблем са добављачима и са људима који овде обављају весеље. Ово није пут, ово је писта и заиста свака част људима који ово раде”, каже Ратко Танасковић.

Председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић истакао је да је на захтев мештана, у међувремену, промењена пројектна документација како би добили већу носивост пута.
„Са радовима се каснило двадесет дана јер смо обновили процедуру како би смо повећали дебљину асфалта, а следеће недеље ће доћи саобраћајни инжењери да одреде носивост како би се поставили саобраћајни знаци да би пут што дуже трајао”, казао је он.

Ковачевић је истакао да је у току јавна набавка за изградњу канализационе мреже коју Прањанци чекају преко 30 година. „Министарство заштите животне средине нам финансира цео пројекат и у току лета ће бити изведени радови. Тако да Прањани постају не само варошица за понос Горњем Милановцу већ постају једно велико туристичко место.”

Иначе, Прањани ће бити једно од неколико села у општини Горњи Милановац које је добило канализацију.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac pranjani jeremica ornica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Panter

    To je veoma vazno u politici -ako si nesto rekao da to ispunis...Kovacevic to odlicno radi...samo tako da nastavi...narod to ceni...



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.483.010 посета
    Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)