Пријепољци избодени у кафанској тучи у Београду 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni             

 
Пријепољци избодени у кафанској тучи у Београду
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
04.04.2023 | 0 коментар(а)



Београд/Пријепоље – У кафанској тучи у Борчи претучена су и избодена ножем тројица пријатеља из Пријепоља Филип Ј. (32) ,



Владимир Ћ. (41) и Стефан Д. (33).

– У питању је позната кафана „Бела лађа“, а инцидент се догдио око 4 сата после поноћи. Двојица пријатеља су тешко повређена, а један лакше – каже извор из истраге.

Полиција за само неколико сати идентификовала и ухапсила троје осумњичених.

– Они се сумњиче за кривична дела тешка телесна повреда и учествовање у тучи. Код једног осумњиченог, приликом хапшења, полиција је пронашла нож са траговима крви – додаје наш извор.

Како сазнајемо, један од пријатеља има прелом лобање и он је најтеже повређен, док су остала двојица избона у дебело месо и груди.


ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.048.436 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)