Војводина, Напредак и Младост - укупно 12 голова! 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Војводина, Напредак и Младост - укупно 12 голова!
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
24.10.2018 | 0 коментар(а)



Суперлигаши су били распуцани ове среде у осмини финала Купа. И Војводина ће се наћи

у жребу за четвртфинале Купа Србије.

Новосађани су као домаћини победили београдски Синеђелић 4:0 (0:0). После 45 минута у којима није било голова, "лале" су одиграле одлично и ефикасно друго полувреме.

Синђелић је начео Немања Милојевић већ у 50, а само осам минута касније на листи стрелаца му се придружио и Огњен Ђуричин.

Капитална предност није задовољила фудбалере Војводине, који су наставили да нападају гол прволигаша, да би у 67. минуту и Милан Ђурић затресао мрежу, а Дамјан Гојков у 76. поставио коначан резултат.

После утакмице, тренер Новосађана Драгомир Окука рекао је да је овај меч дошао у тешком тренутку за његов тим - "после добре игре и несрећног пораза од Чукаричког".

"Бојали смо се овог меча, јер Куп као такмичење доноси доста неизвесности, али зато је и интересантно. Играли смо против једне од водећих екипа у Првој лиги и зато морамо бити задовољни резултатом. У првом полувремену смо се мучили, иако смо створили две-три стопостотне шансе, док су се у другом, након што смо постигли први гол, играчи мало растеретили", изјавио је он.

Шеф струке Новосађана говорио је и о наступи играча који у претходним утакмицама нису наступали.

"Дали смо шансу још неким играчима, проширили круг оних на које можемо да рачунамо и сада се окрећемо следећем мечу. Ништа велико нисмо урадили, већ само оно што је Војводина морала да уради, тако да ову победу не треба преувеличавати. Ипак, није лако никоме дати четири гола и то је добро за наше самопоуздање. Већ за три дана нас очекује јако тешка утакмица (против Динамо Врања), али надамо се најбољем", додао је он.

Младост на Бановом брду врло добар 4, Борац разбијен у Чачку

Фудбалери Напретка из Крушевца и Младости из Лучана забележили су убедљиве победе на гостовањима у Чачку и Београду.

Крај Мораве је страдао Борац - 0:4 (0:0), на Бановом Брду екипа Чукаричког - 1:4 (0:2).

Крушевљани су наставили импресивну серију резултата у Чачку, у ком нису изгубили осми пут узастопно - односно од августа 2007. године када је било 1:0.

"Чарапани" су рачунајући од пораза у Шапцу од Мачве, забележеног на старту Суперлиге у јулу, изгубили само једну од наредних 12 утакмица - ону од Црвене звезде (0:3). После рутинске победе над Металцем из Горњег Милановца у првој рунди Купа, елиминисали су и њихове комшије из Чачка, па ће са нестрпљењем чекати исход жреба за четвртфинале.

Потенцијални ривал могла би да им буде Младост, која прво коло прошла на пенале, а друго импресивном победом над иначе тврдим домаћином.

Чука је ове сезоне доживела само један пораз, такође од Црвене звезде, када је у августу било "тесних" 2:1 у Љутице Богдана. Освајач Купа из сезоне 2014/15 у осмини финала избацио је већ једну Младост, ону из Бачког Јарка (0:2), али је страдао у дуелу са финалистом из прошле сезоне,

Била је то тек друга победа Лучанаца на Бановом брду.

 

Мондо / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


supreliga fudbal rezultati

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.289.377 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)