Експлозија и пожар јутрос у Карађорђевој 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Експлозија и пожар јутрос у Карађорђевој
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
28.03.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Јака експлозија праћена пожаром догодила се јутрос око 3:30 у Карађорђевој улици 7/1, у приземној кући до које се стиже

пролазом поред продавнице обуће „Горица“.

Након детонације која је уплашила станаре суседне зграде, који су изашли на прозоре, покуљао је густ дим, а после њега је планула ватра. Ватрогасци су убрзо стигли и почели да локализују пожар. Прве комшије кажу да је у тренутку пожара њихова комшиница Зорка била у кући и да се спасла, искочивши кроз прозор. Након указивања прве помоћи, старица је збринута у болници и није озбиљније повређена. Током гашења пожара, зачуле су се још две мање експлозије, након чега је ситуација стављена под контролу. Ватрогасна екипа дејствовала је превентивно до 7 сати јутрос.

Власник куће каже да још нема званичних информација о узроку пожара, али да је штета потпуна, јер је у кући све изгорело.

Претпоставља се да је хаварија има везе са гасном или електричним инсталацијама. Од силине детонације излетели су сви прозори на кући, већи део црепова и кровне конструкције. Оштећен је и део горње ивице зида на који је кућа наслоњена, одакле су цигле пале на супротну страну, на пролаз где је и башта „Вертига“. Тачне узроке, последице и причињену штету увтрђују надлежни на терену.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.599.478 посета
Тренутно на сајту: 485 посетилац(a)