ПОКС: Жика Гојковић неће успети у намери да ућутка медије 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
ПОКС: Жика Гојковић неће успети у намери да ућутка медије
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
09.03.2022 | 0 коментар(а)



Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) чији је председник Војислав Михаиловић, сматра

непримереном реакцију бившег председника ПОКС, Жике Гојковића, који је протествовао испред РИК и РЕМ, заједно са свих својих 11 присталица.

„У једном се могу сложити са Жиком Гојковићем, да нема два ПОКСа, него само један. Прави је онај који је организовао редовну, легалну, легитимну и демократску изборну скупштину у Београду 3. јануара, на којој је убедљива већина делегата-чланова одлучила да жели промене на челу странке и зато изабрала ново руководство. Било им је доста афера бившег председника Гојковића, од случаја скривања да је члан борда директора државног Мтела, преко лажне дипломе, тога да је у задња четири циклуса био на три изборне листе, Бориса Тадића, Чеде Јовановића, Александра Вучића и многих других афера. Министарство за државну управу, иако је прошло два месеца од изборне скупштине, а y закону постоји рок до месец дана, није променило заступника у регистру политичких странака и на тај начин је омогућило Жики Гојковићу и његовој дружини незадовољника да злоупотребљавају име странке и да се представљају као ПОКС чак и на гласачком листићу. Уместо да ми протествујемо због тога, који смо заиста оштећени, протествује онај који је на платном списку режима, а глуми опозицију, тражећи да се медији ућуткају и не преносе наше речи. Очигледно да му је то награда за посао који покушава да уради за власт, а то је да умањи рејтинг коалиције НАДА у којој је и ПОКС од самог почетка. Ово је логично и очекивано јер се НАДА пробила на прво место по рејтингу када су изборне листе деснице у питању и то је неће променити колико год се Гојковић трудио”, изјавио је Војислав Михаиловић, председник ПОКС.

ПОКС истиче да једини судија чија је странка и ко је председник може бити чланство које је изабрало Војислава Михаиловић према правилима Статута странке. Други показатељ је тај што је ПОКС остао у коалицији НАДА, а незадовољници су отишли под скуте Бошка Обрадовића. И трећи показатељ уз кога је чланство ПОКС је тај да је коалиција НАДА у року од три дана скупила потписе и шеста предала изборну листу, док се фракција Жике Гојковића мучила седам дана и била тек 11. која је предала.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POKS IZBORI VOJISLAV MIHAJLOVIC ZIKA GOJKOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.196.645 посета
Тренутно на сајту: 364 посетилац(a)