Zoćo podučava mlade naslednike 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Zoćo podučava mlade naslednike
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
14.03.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Trener golmana u prvom timu Borca Zoran Savić, prihvatio je predlog rukovodstva kluba



i pored angažovanja u seniorskom pogonu prionuo na rad sa golmanima mlađih uzrasnih kategorija. Želja kluba je da se u narednom periodu unapredi ovaj veoma bitan segment rada i da Čačak ponovo postane rasadnik kvalitetnih čuvara mreže koji će naslediti već legendarne Pušeljića, Avramovića, Panića, Vojičića, Savića, Petrića i ostale koji su napravili sjajne golmanske karijere kako kraj Morave tako i u drugim fudbalskim sredinama.
„Kvalitetan golman se stvara godinama. Zato je veoma bitno dugo I studiozno raditi sa ovom kategorijom igrača, bez kojih se faktički ne može. Stara izreka kaže da je dobar golman faktički pola tima, zato želimo da u narednom periodu iz naše omladinske škole iznedrimo čuvare mreže koji će biti pravi stub našeg prvog tima. Sa zadovoljstvom sam se prihvatio ovog mogu reći dodatnog posla u klubu, svestan da sve structure rade u pravom smeru ka povratku Borca na neke stare staze”, rekao je trener golmana Zoran Zoćo Savić.

Poput mnogih klinaca i Zoćo se početkom osamdesetih godina obreo na stadionu kraj Morave. Prošao je kroz sve mlađe selekcije Borca. Bio je član generacije sa početka devedesetih koja je prva u istoriji kluba i čačanskog fudbala izborila status prvoligaša u to vreme. Nakon toga je gradio karijeru u inostranstvu, a već nekoliko sezona je u stručnom štabu čačanskog srpskoligaša zadužen za rad sa golmanima. Nema sumnje da će mladi i talentovani dečaci imati od koga da uče kako se čuva mreža svog kluba.

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti borac fudbal

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.372.851 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)