Мушкарци из бмв-а аустријских таблица јабукама гађали српски шлепер 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Мушкарци из бмв-а аустријских таблица јабукама гађали српски шлепер
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
08.01.2022 | 3 коментар(а)



Стара Пазова - Током поподневних сати на аутопуту од Београда ка Суботоци дошло је до инцидента када су лица из путничког
Фото: РИНА, приватна архива

аутомобила марке "бмв" аустријских регистарских ознака јабукама гађали шлепер којим је управљао српски држављанин. 

"Колега је возио иза мене и рекао ми шта му се десило. Отворили су прозор и почели из чиста мира да га гађају јабукама и на тај начин да угрожавају саобраћај, затим су му кроз шибер показивали средњи прст. Прошли су касније поред мене, ја сам покушао да их зауставим али заобишли су ме зауставном траком и само у тих неколико минута направили видне преступе који су могли да изазову озбиљну незгоду на путу. Касније су побегли кроз наплатну рампу у Старој Пазови", рекао је за РИНУ возач камиона М.С. 

Он истиче да ово није први инцидент и да се током свог радног времена његове колеге и он веома често сусрећу са бахатим возачима из иностранства који дивљају по путевима. 

"Бахате се по коловозу, нарочито на аутопутевима. Праве страшне прекршаје, само ме занима да ли се тако понашају у својој земљи или поштују правила, а дивљају код нас. Најважније је да данас нико није повређен, што је врло лако могло да се деси јер су ометали саобрћај на изузетно фрекфентној деоници", каже М.С.

Овај инцидент пријављен је полицији у Суботици, где се налази следећа наплатна станица. Према речима возача, на камиону је услед гађања причењена поприлична материјална штета.

 

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


auto put jabuke bmw

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (3)

  • Гребић

    Е Мирко,Мирко...вечито правиш глупости...
  • Гребић

    Е Мирко,Мирко...вечито правиш глупости...
  • m

    Siptarija mamu im djubravu.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.581.461 посета
    Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)