Парезановић: Обрадовић изиграва жртву, а правио је фиктивне рачуне 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Парезановић: Обрадовић изиграва жртву, а правио је фиктивне рачуне
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
21.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Бошко Обрадовић каже да инспектори проверавају фирме које послују са Дверима,
Повереник СНС у Чачку и народни посланик Марко Парезановић, фото: РИНА

а ја постављам питање, па шта ако послују са Дверима? Да ли то значи да то што послују са њима нико не треба да их проверава по његовом мишљењу, казао је Марко Парезановић повереник СНС у Чачку.

,,Обрадовић је лично прао новац који је добио за кампању за председничке изборе преко предузетничких радњи тако што је правио фиктивне рачуне за фиктивне послове, па је тако својим колегама који држе те предузетничке радње плаћао рачуне од 40 – 50 хиљада евра за поправку рачунара или неке електро радове у сред изборне кампање. Свима је јасно да се ради о најобичнијем прању новца. Мислим да је добро да надлежни органи све то провере па да се онда и сви чланови и симпатизери Двери запитају да ли су се за то борили, да ли су то вредности једне организације која се позива на религију, цркву, скромност а чији председник не вози свој аутомобил него има службени, који има личног возача, коме странка купује сакое, панталоне, ципеле, одела пошто му је вероватно посланичка плата мала да би све то сам куповао. Да ли су то вредности за које се Двери залажу и да ли је то оно што је Бошку Обрадовићу омогућила чињеница да се продао Драгану Ђиласу и Вуку Јеремићу и свим оним људима које је годинама називао криминалцима и лоповима," казао је Парезановић.

И нас су проверавали па не кукамо

На исти начин хоћу да одговорим на оптужбе да су угрожени и да глуме жртве, говорећи да трпе провере и притиске, додао је повереник.

,,Оно што је истина јесте да су то најобичније измишљотине и да надлежни органи раде свој посао а да Агенција за борбу против корупције проверава све посланике, Ја могу да потврдим то на мом личном примеру, јер сам недавно добио писмо од Агенције у коме су тражили да објасним правни основ по коме ја живим у мојој породичној кући иако се она не води на мене. Нормално послао сам им сву документацију, да је то кућа мога оца коју је добио у наследство од мог деде. На сличан начин су послали писмо и мом колеги народном посланику Крсту Јањушевићу, с обзиром да је од Народне скупштине Републике Србије на рачун добијао нешто више новца од пријављене плате, а ради се о путним трошковима на које сваки посланик има право, чак су и то проверавали и нико од нас није нашао за сходно да излази у медије и да кука због тога и глуми жртву као Бошко Обрадовић. Ја не знам шта је спорно, ако је он исправан и чист онда нема разлога да се плаши од било каквих провера Агенције за борбу против корупције," казао је Парезановић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK PAREZANOVIC KZN BOSKO OBRADOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.866.381 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)