Форум привредника Чачка упутио писмо подршке компанији Слобода 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Форум привредника Чачка упутио писмо подршке компанији Слобода
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
08.06.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Удружење Форум привредника Чачка упутило је писмо подршке компанији Слобода поводом пожара и експлозије која
Фото: ГЗС

се догодила у делу ове фабрике приликом чега је проузрокована велика материјална штета . Саопштење преносимо у целости.
Пријатељи из Компаније “Слобода АД“,
обраћамо се вама и јавности поводом пожара и експлозије која се догодила у делу ваше фабрике и као што је сада свима познато проузрокована је значајна материјална штета, унешен је немир међу запослене као и страх код становника Чачка и околине.
Овим обраћањем привредници окупљени у „Форуму Привредника Чачка“, где је компанија Слобода АД такође наш члан, пре свега желимо да истакнемо наше чврсто и искрено уверење да сте ви, који организујете укупан рад и производњу ваших производа наменске индустрије а коју карактерише веома висок степен ризика од тешких инцидената опасних за људе, имовину и животну околину, предузели све мере обезбеђења и заштите од поменутих ризика а који су у домену ваших укупних знања и искуства, техничких ресурса, велике посвећености као и укупних финансијких могућности компаније.
На жалост свих, догодио се овај немили догађај. Сматрамо да је сваком добронамерном грађанину разумљиво да је инцидент био и вама и било коме другом крајње непредвидљив и да су управо мере заштите и брига свих запослених компаније допринеле да се све заврши са материјалном штетом.
Ми сви, као ваше колеге из пословног удружења „Форум привредника Чачка“, потпуно разумемо вашу ситуацију и подржавамо вас у овом непријатном тренутку и желимо да вам овом приликом пошаљемо речи охрабрења. Надамо се да ђе се последице инцидента што пре отклонити, да ће те брзо настави нормалан рад као и да ће све ово бити само један лош тренутак у вашем развоју и напретку што је свеопшти интерес грађана Чачка.
Спремни смо за сваку врсту помоћи и подршке коју наши чланови удружења могу да реализују и зато вам стојимо на располагању у сваком смислу", наводи се у саопштењу Удружења Форума привредника Чачка.

 

 

 

 

ГЗС 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SLOBODA CACAK PISMO PODRSKE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.249.272 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)