Стојан Марковић и Небојша Јовановић на суду због вређања породиље 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стојан Марковић и Небојша Јовановић на суду због вређања породиље
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
31.10.2019 | 0 коментар(а)



Судија Вишег суда у Београду Александра Лековић, заказала је суђење за 26. новембар Озон медију
Стојан Марковић и Небојша Јовановић одговарају за душевни бол нанет мајци и детету, фото: ГЗС

из Чачка чија одговорна лица су Стојан Марковић и Небојша Јовановић, због скарадног текста у којем је обележено новорођенче, а мајци нанет душевни бол.
Наиме, како стоји у тужби,  12. јануара 2018. на порталу Озон прес објављен је скарадан текст праћен приватним фотографијама тужиље Г. К. услед чега је претрпела душевни бол јер се у тексту и коментарима  помиње  њено тек рођено дете.

Иначе, у овом судском поступку већ је одржано припремно рочиште где су позвани Стојан Марковић власник и Небојша Јовановић директор Озон медија.

Стојан Марковић је  у својству власника медија  више  пута  био на суду због сличних ствари.  Чачанима је познат случај када је осуђен  по тужби др Косте Милошевића међутим  избгао је да плати штету  јер је Озон радио отишао у стечај.  Пре неколико година због сличних ствари осуђен је да плати штету Чачанину  Саши Обрадовићу.

Апсурд је да је Стојан Марковић члан Савета за штампу  и председавајући Комисије за жалбе где се одлучује о кршењу Кодекса новинара Србије.

Јединствен је случај да му је као члану тог тела изречена мера кршења Кодекса.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nebojsa jovanovic stojan markovic ozon sud beograd advokat nuns uns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.648 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)