Настављени радови на изградњи канализационе мреже на територији Горњег Милановца 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Настављени радови на изградњи канализационе мреже на територији Горњег Милановца
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
22.02.2023 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Наставља се са изградњом фекалне канализације на подручју милановачке општине.



Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, обишао је радове у МЗ Враћевшница у оквиру којих се гради 1720 метара канализационе мреже. Тренутно је у току прва фаза радова, након које следи изградња пречистача отпадних вода, а према речима прдседника Ковачевића, цео пројекат би требало да буде готов до краја године.

-Вредност прве фазе ових радова је нешто преко 27 милиона динара, што су огромна средства која улаже држава у овај систем. Ја желим да се захвалим председнику Александру Вучићу и министарки Ирени Вујовић што су препознали значај ових пројеката и доделили нам средства да се они реализују. Само прва фаза, која обухвата изградњу девет канализација, кошта око 500 милиона динара. После нам следи и изградња пречистача, како овде у Враћевшници, тако и на Руднику и у Прањанима и када све то завршимо можемо рећи да смо комплетирали цео посао и да су сви мештани добили нове системе за канализацију – изјавио је председник Ковачевић.

Извођач радова на изградњи канализационе мреже у општини Горњи Милановац је група понуђача W.D. CONCORD WEST D.O.O. из Београда и МПП ЈЕДИНСТВО АД из Севојна.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac kanalizacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.883.406 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)