Отворен „Shop park” у Горњем Милановцу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Отворен „Shop park” у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
05.11.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Први Shop park у Горњем Милановцу отворен је данас тачно у подне.

Овом приликом присутнима су се обратили Дејан Ковачевић председник општине, Дејан Вељовић начелник општинске управе, Андреј Беле представник компаније Бермилтон и Марија Радојевић менаџер Shop park-a.
Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац истакао је да је идеја о отварању Shop park настала пре две и по године, али да је од замисли до реализације требало урадити много тога. Ковачевић је нагласио и да је општина Горњи Милановац увек орјентисана према привреди, што је до сада и доказано.

-Није било лако убедити Роберта Чеха да уложи осам милиона евра у Горњи Милановац али заједничким залагањем и радом дошли смо до овог пројекта и велелепног тржног центра који је недостајао нашем граду да употпуни своју пословну понуду. Додатни бенефит, осим 200 нових радних места је и учешће тржног центра у БДП-а у Горњем Милановцу које је немерљиво. Са друге стране и пословни потез Бермилтона је јако добар а у наредним годинама ће се и доказати да ће се инвестиција исплатити – рекао је данас Ковачевић.

Завршетак изградње овог центра чини део реализације широке лепезе инвестиционих активности Бермилтон групе који треба да допринесе убрзаном развоју Србије и повећању квалитета стандарда грађана. Због тога ће завршетак овог, али и осталих пројеката који су у току, као пројеката које тек треба да реализујемо, представљати меру успешног рада компаније Бермилтон.

-Циљ нам је стварање правих вредности за наше клијенте, уз сталну посвећеност унапређењу квалитета, иновативност и профитабилност пословања. Овај изузетан објекат чија је градња започела 2. Марта ове године, по својим грађевинским карактеристикама и модерном представља један од најсавременијих објеката ове намене у окружењу – нагласио је Беле.

Господин Беле се захвалио председнику општине Горњи Милановац, начелнику општинске управе, пројектантским кућама и извођачима радова што су свако на свој начин пружили подршку и омогућили да се овакав тржни центар отвори у Горњем Милановцу.

Од данас Милановчани ће имати прилику да пазаре у једном од 22 продајна објекта, који су у подне своја врата отворили за купце, док ће асортиман бренда Pepco бити доступан од средине новембра, а робне марке Sinsay од децембра. У оквиру Shop park-a, осим продавница обезбеђен је паркинг од 168 места, дечје игралиште, мењачница и угоститељски објекат.

У „Shop park” у Горњем Милановцу инвестирано је око осам милиона евра и обезбеђено око 200 радних места.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac shop park butici otvaranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.434.592 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)